5x wat te doen met vakantiefoto’s

5x wat te doen met vakantiefoto’s

De zomer is tot een einde gekomen en dat betekent dat jij (waarschijnlijk) een zonnige zomervakantie achter de rug hebt. Misschien heb je wel een mooie reis gemaakt en heb je prachtige steden, landschappen en culturen ontdekt. De kans is groot dat je fotorolletje volstaat met mooie plaatjes en daar moet natuurlijk iets mee gebeuren. Je hebt niet voor niets zo je best gedaan om de mooiste hoeken te zoeken voor elke foto. We geven je graag wat ideeën waar je je vakantiefoto’s voor kan gebruiken.

Een (traditioneel) fotoboek

Natuurlijk kunnen we het maken van een fotoboek niet overslaan. Je kunt natuurlijk een traditioneel fotoalbum kopen en de foto’s laten afdrukken. Dit zorgt voor iets meer werk, maar is vooral leuk als je van traditionele fotoboeken houdt. Je kunt ook zelf een fotoboek maken via een online tool. Deze wordt dan kant en klaar bij jou thuisbezorgd, lekker makkelijk.

Mooie wanddecoratie

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een foto als wanddecoratie. Zo hoef je namelijk niet een fortuin uit te geven aan een kunstenaar, maar maak je gewoon je eigen artistieke creaties. Je kunt wanddecoratie op verschillende manieren laten maken. Denk aan het bedrukken van een canvas, een aluminiumplaat of zelfs op plexiglas. Jouw foto’s zagen er nog nooit zo gaaf uit aan de muur!

Mooie wanddecoratie

Een schilderij voor buiten

Je kunt een foto van een gaaf landschap perfect gebruiken in de tuin. Wist je dat er speciale canvassen zijn die waterproof en weerbestendig zijn? Deze kun je dus fantastisch in de tuin ophangen, zowel aan de schutting als onder je overkapping. Kies een mooie foto en laat deze op het speciale canvas drukken om zo je tuin te verrijken met een bijzonder landschap.

Een persoonlijk cadeau

Weet je niet goed wat je je partner voor verjaardagscadeau moet geven? Maak een mooi cadeau voor hem of haar met een van je favoriete vakantiefoto’s. Je kunt bijvoorbeeld een koffiemok laten bedrukken als je partner niet zonder koffie kan in de ochtend of een ander kantoorartikel verrijken met je vakantiekiekje. Zo weet je zeker dat ze tijdens werk een momentje aan je denken.

Maak wenskaarten

Tot slot delen we graag het volgende idee met je; maak je eigen wenskaarten. Een kaartje op de post doen wordt niet vaak meer gedaan, des te specialer is het om een kaartje te ontvangen. Maak deze extra persoonlijk met een leuke vakantiefoto om de ontvanger nóg meer te verrassen. Dat gebaar wordt zeker gewaardeerd!