Home Blog Airbnb – Wereldwijd stijlvol wonen voor elke prijsklasse

Airbnb – Wereldwijd stijlvol wonen voor elke prijsklasse

47
0
DELEN
Airbnb

Vooral in de meest fascinerende regio’s en metropolen zijn hotels niet goedkoop te boeken. Denk maar aan New York, Londen of Parijs. In de pulserende kosmopolitische staden zijn prijzen met een gemiddelde van drie cijfers per nacht niets ongewoons, hoewel er helemaal geen grenzen zijn. Kijk maar eens naar de hotels die op booking.com staan. Maar er zijn manieren om goedkoop te blijven, zelfs in dure steden als New York City, Londen of Parijs. Airbnb is het toverwoord dat vakantiedromen waar maakt.

Wat is Airbnb?

Airbnb is de afkorting voor Airbedandbreakfast. Hierachter is een bedrijf opgericht in 2008 in Silicon Valley, dat zichzelf tot taak heeft gesteld om huizen te bieden van particuliere verhuurders aan geïnteresseerde reizigers wereldwijd. Tot op heden heeft Airbnb.com al miljoenen gasten met succes een verblijfsplaats kunnen bieden. Airbnb heeft een aantal voordelen, die hieronder kort worden beschreven:

    Leefruimte over de hele wereld: Airbnb-appartementen kunnen worden geboekt door particuliere verhuurders in 190 landen over de hele wereld.

    In elke prijsklasse blijven: met particuliere verhuurders wordt u vaak veel goedkoper dan in hotels. Airbnb biedt in principe echter in elke prijsklasse. Van luxe villa’s op een bank in een eenvoudig appartement, alles is te vinden.

    Unieke reiservaringen: als u op zoek bent naar een plek om te verblijven op Airbnb, kunt u op vele manieren unieke reiservaringen verwachten. Aan de ene kant zijn er tal van advertenties, die opvallen door hun ongewone en fascinerende locaties in het oog. Zo zijn er momenteel alleen 600 verschillende kastelen die op aanvraag kunnen worden gebruikt. Nog exclusiever is de verhuur van een zeer privé-eiland, waarvan Airbnb verschillende te bieden heeft. Maar de intense relatie die u kunt opbouwen met uw eigen verhuurders belooft onvergetelijke momenten. Immers, men deelt in niet een paar advertenties een huis of appartement met zijn verhuurders.

Besparingen en kortingen bij boeking

In veel gevallen is boeken via Airbnb al heel goedkoop, maar nog steeds goedkoper. Dus brengt Airbnb soms speciale vouchers in omloop of introduceert tijdelijke kortingscampagnes. Vaak is het echter belangrijk om snel te zijn, omdat veel koopjes tijdig zijn uitverkocht. Airbnb couponcodes en speciale kortingsaanbiedingen zijn te vinden op verschillende websites.