De drukte uit en de natuur in

De drukte uit en de natuur in: op vakantie met een camper

De drukte uit en de natuur in? Ga op vakantie met de camper. Reizen staat voor vrijheid. Je kunt heerlijk genieten van verschillende culturen en de natuurgebieden van de landen die je bezoekt. Reizen met een camper geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Met een camper kun je diverse prachtige landen ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar Zweden. Heb je geen eigen camper, dan kun je ook een camper huren in Zweden. Wij vertellen je welke landen je zeker met je camper moet bezoeken.

Ijsland

Ijsland is een prachtig land en heeft prachtige natuur. Je zal hier veel geisers, gletsjers en vulkanen te zien krijgen. Veruit de meeste mensen wonen in en rondom Reykjavik. Het binnenland is voor een groot deel onbewoond. Ga je erop uit met de camper, dan is Ijsland een prachtig land om te ontdekken. Ook een camper huren in Ijsland is mogelijk.

Italië

Italië barst van de prachtige culturen en regio’s. Je kunt er mooie bergtochten maken, heerlijk eten en drinken, kunst bekijken en lopen door de prachtige winkelstraten. Ga je met de camper op pad, dan mag je Italië zeker niet overslaan. Grote kans dat je daarna nog eens terug wilt komen.

Zweden

Zweden

In Zweden vind je de gaafste steden, uitgestrekte bossen en prachtige meren. Je zal in de natuur veel rust en ruimte ervaren en verschillende dieren tegenkomen. Ga je met de camper naar Zweden, dan moet je ook zeker de steden bezoeken. Hier vind je veel eettentjes waar de lekkerste hapjes geserveerd worden en kun je prachtig Zweeds design bekijken.

Noorwegen

Wat je zeker niet mag overslaan als je met de camper op pad gaat, is Noorwegen. Dit is een prachtig land en erg populair om met de camper te verkennen. Ben je eenmaal in Noorwegen geweest, dan kun je niets anders zeggen dan wat voor fantastisch land dit is. Je zal er prachtige natuur vinden, waaronder mooie bergen en fjorden. Ook zal je Noorwegen als rustig en relaxed ervaren. Ben jij dol op hiken? Dan kom je in Noorwegen zeker aan je trekken. Er zijn diverse routes die je kunt lopen en waar je de meest gave dingen onderweg tegenkomt. De meest populaire route is echter de hike naar de Preikestolen.

Weet jij al waar je naartoe gaat met de camper?