Deze bestemmingen moet je zien tijdens een rondreis door Costa Rica!

Deze bestemmingen moet je zien tijdens een rondreis door Costa Rica!

Costa Rica is natuurlijk de ultieme bestemming voor een rondreis. Het land biedt zowel tropische stranden als prachtige groene natuurgebieden met een grote biodiversiteit. Maar welke bestemmingen kunnen niet ontbreken tijdens een rondreis door Costa Rica? Hieronder staan een aantal bestemmingen die je moet zien tijdens je rondreis door Costa Rica.

El Arenal en La Fortuna

Een van de meest bekende plekken in Costa Rica is de vulkaan El Arenal, die naast het dorpje La Fortuna gelegen is. Als je de vulkaan wilt bezoeken, is het handig en leuk om in het dorpje La Fortuna te verblijven. Het dorpje biedt namelijk een spectaculair uitzicht over de vulkaan. Na een bezoek aan de vulkaan kun je ook nog lekker uitrusten van de tocht in een van de vele warmwaterbronnen rondom het dorp La Fortuna. De ideale plek om natuur, activiteit én ontspanning met elkaar te combineren!

Manuel Antonio Nationaal Park

Een van de mooiste nationale parken van het land Costa Rica is het Manuel Antonio Nationaal Park. Ondanks dat het het kleinste nationale park van Costa Rica is, is het er prachtig en kan een bezoekje aan het park zeker niet ontbreken tijdens een rondreis door Costa Rica. In het park kun je zowel genieten van de uitgebreide biodiversiteit als prachtige stranden. In het park leven bijzondere wilde dieren, vogels en groeien er speciale planten- en bloemensoorten. Boek een tour met een gids, die je alles uit kan leggen over de dieren, bloemen en planten. Zo kom je meer te weten over de bijzondere natuur van Costa Rica. Na de tour kun je heerlijk aan het strand uitrusten en genieten van het prachtige uitzicht.

Santa Teresa

Santa Teresa

Santa Teresa ligt weliswaar een beetje afgelegen, maar is zeker de moeite waard om te bezoeken. Waarschijnlijk wil je na een aantal dagen vol met activiteiten ook even lekker tot rust kunnen komen in een prachtig stranddorpje. Santa Teresa is hier een goed voorbeeld van. Het is een heerlijke plek om even bij te komen van al het avontuur en te genieten op een van de prachtige stranden. Deze bestemming is ook erg geschikt om te surfen. Kun je surfen of zou je het graag willen leren? Je kunt hier overal terecht voor het huren van een surfboard, wetsuit én surflessen. Een fijne bestemming om een aantal dagen te verblijven.

Je merkt het al, Costa Rica heeft van alles te bieden. Geniet van de uitgebreide biodiversiteit en rust lekker uit in een van de prachtige stranddorpjes!