Home Blog Deze items mogen niet ontbreken in je handbagage

Deze items mogen niet ontbreken in je handbagage

72
0
DELEN
Deze items mogen niet ontbreken in je handbagage

Het duurt niet lang of we mogen eindelijk weer gaan reizen. Er zijn zelfs al een aantal landen op code geel gesprongen, wat wil zeggen dat je hier nu al naartoe kunt. Heb jij ook meteen een vlucht geboekt of ben je van plan om deze zomer weg te gaan? Dan kun je alvast beginnen met de voorpret; het inslaan van nieuwe reisartikelen!

Zo zijn er een aantal dingen die je absoluut niet mag vergeten mee te nemen in je handbagage. Niet alleen om te gebruiken tijdens de vlucht, maar ook in het geval dat je ruimbagage niet op tijd aankomt (het kan zomaar gebeuren). Ben je benieuwd naar welke items dat zijn? Hier komen ze!

Zonnebril

Je denkt misschien dat je een zonnebril niet nodig hebt tijdens het vliegen, maar niets is minder waar. Het gebeurt vaak genoeg dat je buurvrouw het raampje naast zich helemaal omhoog heeft geschoven, terwijl jij juist lekker wil slapen. En felle zonnestralen in je gezicht zijn dan niet bepaald prettig…Daarnaast is een mannen of dames zonnebril essentieel om bij je te hebben in het geval dat je ruimbagage zoek raakt.

Kauwgom

Niets zo vervelend als oren die de hele vliegreis lang dichtzitten en uiteindelijk open ploppen. Neem daarom altijd kauwgom mee in je handbagage, zodat je hierop kunt kauwen tijdens het opstijgen én dalen van het vliegtuig. Geloof ons; het helpt écht!

Lees ook: je reis of vakantie voorbereiden; waar kun je aan denken?

Zonnebrandcrème

Misschien gebruik je dit niet perse in het vliegtuig, maar neem altijd een tube zonnebrandcrème mee in je handbagage. Zo weet je zeker dat je je lichaam kunt beschermen tegen UV straling, wanneer er iets gebeurd met de koffer die je hebt ingecheckt. Soms kun je zonnebrandcrème ook kopen op het vliegveld, maar het is vaak enorm duur. Bovendien is het bewezen dat je zelfs vanuit je vliegtuigraam schadelijke stralingen kunt oplopen…

Bekijk altijd goed de regels omtrent het meenemen van handbagage tijdens het vliegen. Better safe then sorry!

Oordopjes

Heb je een lange vliegreis voor de boeg en wil je ongestoord kunnen slapen zonder lawaai om je heen? Neem dan goede oordopjes mee in je handbagage. Soms worden deze zelfs aangeboden in het vliegtuig, maar meestal hoor je hier nog veel doorheen. En je zou maar net een baby achter, voor of (nog erger), naast je hebben zitten…

Nekkussen

Ook een nekkussen is een belangrijk item dat je nooit zou mogen vergeten. Herken je dat pijnlijke, stijve gevoel in je nek of rug na een vliegreis? Dat wil je dus proberen te voorkomen. En dat doe je met een goed nekkussen. Er bestaan tal van soorten reiskussens; het is maar net welke je zelf fijn vindt. We raden er een aan die zich vormt naar de vorm van je nek, hoofd en rug. Dit zijn de zogenaamde Memory Foam kussens. Je zult zien; je hebt nog nooit zo lekker gezeten in het vliegtuig!

Natuurlijk zijn er nog een aantal essentiële items die altijd in je handbagage moeten zitten. Dat zijn (vanzelfsprekend) je paspoort en je portemonnee. Welke artikelen die nog niet zijn genoemd vindt jij belangrijk?