Een zomervakantie op een glamping in Duitsland

Een zomervakantie op een glamping in Duitsland

Ben jij op zoek naar een zomervakantie die zowel ontspannend als avontuurlijk is? Overweeg dan een glamping vakantie in Duitsland! Dit prachtige land biedt een scala aan activiteiten voor gezinnen, van schilderachtige wandelingen in de natuur tot historische steden vol met cultuur. In dit artikel ontdek je waarom Duitsland de perfecte uitvalsbasis is voor een glamping vakantie met het gezin.

Glamping: de perfecte mix tussen avontuur en comfort

Glamping, oftewel ‘glamorous camping’, is een fantastische manier om te genieten van het buitenleven zonder in te leveren op comfort. Tijdens een glamping vakantie slaap je niet in een tent op de grond, maar verblijf je in een luxe accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan een comfortabel bed, een eigen badkamer en een keuken waar je zelf kunt koken. Op deze manier kun je genieten van het buitenleven zonder dat je hoeft in te leveren op luxe en comfort.

Waarom Duitsland?

Duitsland is de perfecte bestemming voor een glamping vakantie met het gezin. Het land biedt tal van prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt genieten van het uitzicht. Daarnaast heeft Duitsland een rijke geschiedenis en cultuur, wat het land perfect maakt voor het verkennen van historische steden en dorpen. Verder biedt Duitsland een uitstekende infrastructuur en is het land makkelijk te bereiken met de auto, trein of vliegtuig.

Waarom Duitsland

Ontdek de prachtige natuur bij camping Borken am See

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, dan is camping Borken am See in Duitsland de ideale bestemming als glamping vakantie in Duitsland met het gezin. Deze camping ligt in het westen van Duitsland, vlakbij de Nederlandse grens, en biedt de perfecte combinatie van rust, natuur en activiteiten voor het hele gezin. In deze blog ontdek je alles wat camping Borken am See te bieden heeft.

Kamperen in de natuur

Bij camping Borken am See ervaar je het kamperen zoals het bedoeld is: in de natuur. De camping ligt direct aan het prachtige Borkener meer, waar je kunt genieten van een verfrissende duik of ontspannen op het strand. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de mooie omgeving van de camping. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het nabijgelegen bosgebied Amtsvenn of het natuurgebied Bocholter Aa.Genoeg redenen dus om deze vakantie te overwegen. Interesse? Boeken kan hier!