Home Vakantie landen in Afrika Egypte Landkaart van Egypte

Landkaart van Egypte

111
0
DELEN

Egypte, zal het land van de farao u betoveren met zijn oude cultuur en geschiedenis.
Tijdens uw vakantie in Egypte kunt u de meer dan 5000-jarige geschiedenis van de Noord-Afrikaanse land uit de eerste hand ervaren.

Wereldberoemd zijn de overblijfselen van de oude farao’s als de piramides van Gizeh met de sfinx zijn. De piramides van Gizeh bevinden zich in de buurt van de Egyptische hoofdstad Caïro. Ze worden beschouwd als de laatst overgebleven wonderen van de wereld. De Grote Piramide, echter, is 146 meter hoog, de grootste piramide in de wereld.

In de Vallei der Koningen zijn meer dan 60 prachtige faraonische tombes. De tempel van Abu Simbel aan de oevers van Lake Nasser in het zuiden van Egypte werd gebouwd in de 13e eeuw voor Christus II in opdracht van Ramses. De ingang van een UNESCO World Heritage Site rots tempel versierd met twee grote, 21-voet standbeelden van Ramses II. Zij werden gesneden met groot vakmanschap direct vanaf de berg.

Op uw vakantie Egypte kun je prachtig in elkaar te combineren in een luxe cruise op de Nijl, recreatie en cultuur. Zodra u de adembenemende uitzichten hebben bewonderd, genieten van pure ontspanning in de volgende vakantie. Het noorden van de Middellandse Zee en het zuiden begrensd door de Rode Zee Egypte, met zijn warme klimaat het hele jaar door perfecte omstandigheden. De prachtige badplaatsen zoals Sharm El-Sheikh, Hurghada of Sagafa bieden een betoverende omgeving voor uw vakantie in Egypte aan het verbazingwekkende Rode Zee. Ongerepte natuur kan worden gevonden in het zwemparadijs Marsa Alam in het zuiden van Egypte. Een bijzonder hoogtepunt is de prachtige koraalriffen rond de wil charme kleine stad, de gepassioneerde duikers.

Google maps van Egypte