Leukste jongerenvakantie bestemming

Leukste jongerenvakantie bestemming

Lekker op vakantie met je beste vrienden. De hele dag in de zon aan het strand liggen en ’s avonds uitgaan in de vele discotheken en barretjes. Maar wat zijn nou leuke bestemmingen voor een jongerenvakantie? Hieronder vind je een aantal leuke bestemmingen voor een geslaagde jongerenvakantie!

Chersonissos

Oh, oh, Cherso! Je kent het vast wel van een aantal jaar geleden. Chersonissos is door deze serie een van de meest bekende bestemmingen geworden voor een jongerenvakantie. Het plaatsje Chersonissos ligt op het eiland Kreta in Griekenland. Het plaatsje staat vol met discotheken en barretjes, die zowel Griekse maar ook Nederlandse eigenaren hebben. Er worden ook Nederlandse feesten georganiseerd waar bekende Nederlandse artiesten komen optreden. Wat is er nou leuker dan samen met andere Nederlanders helemaal los te gaan op de muziek die je al goed kent? Naast de toffe feesten kun je in Chersonisoss ook genieten van het strand, de zee én het heerlijke Griekse eten in een van de vele restaurants. Kortom, een plek die je zeker kan overwegen voor je volgende vakantie met vrienden!

Sunny Beach

De bekende bestemming ‘Sunny Beach’ ligt in het oosten van het land Bulgarije. De naam zegt het al, de bestemming ligt aan een strand waar de zon in de zomer elke dag schijnt. Het is een van de meest populaire bestemmingen voor een jongerenvakantie. En dat is natuurlijk niet voor niets. De plek ligt niet alleen pal langs een breed strand aan een prachtige zee, maar je vind er ook hele grote clubs, veel barretjes en leuke restaurantjes langs de boulevard. Het ultieme recept voor een geslaagde jongerenvakantie!

Lloret de Mar

Lloret de Mar

Ook Lloret de Mar is een veel bezochte plek door jongeren. De plaats ligt dicht bij de stad Barcelona in Spanje en is een van de meest bekende vakantiebestemmingen voor jongeren. In Lloret de Mar kun je overdag met een cocktail in je hand genieten aan het strand en de zee. ’s Nachts beginnen de feesten in een van de vele discotheken en barretjes. Uitgaan op vakantie is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten. Ook hier vind je genoeg discotheken met Nederlandse eigenaren en ook hier komen veel Nederlandse artiesten optreden. Verder kun je er veel activiteiten boeken om er overdag op uit te gaan. Ga bijvoorbeeld op safari met een jeep-tour of ga een dagje naar Barcelona om deze stad te ontdekken. Er is genoeg te doen in en rondom Llloret de Mar!

Je merkt het al, er zijn genoeg bestemmingen die geschikt zijn voor een toffe jongerenvakantie!