Home Bestemmingen Op reis tijdens de kerst?

Op reis tijdens de kerst?

40
0
DELEN
Op reis tijdens de kerst?

Het duurt niet lang meer voordat we de magie van de kerst kunnen ervaren. Het is de tijd van het jaar dat iedereen bij elkaar komt om samen te zijn en van elkaar te genieten. Het fijne aan de kerst, is dat je niet thuis hoeft te blijven. Kerst kun je namelijk overal vieren, zolang je door al je dierbaren omringt bent. Ben jij van plan om dit jaar tijdens de kerst op vakantie te gaan? In dit artikel zullen wij je tips geven waar je tijdens deze periode naartoe kunt gaan. Lees snel verder!

Gran Canaria 

Tijdens de kerst is het winter in Nederland. Wanneer je ervoor kiest om tijdens deze periode op vakantie te gaan, dan kun je aan de kou ontsnappen door warme temperaturen op te zoeken. Een prachtige bestemming om tijdens de kerstperiode naartoe te gaan, is Gran Canaria. Het is een van de meest bekendste Canarische eilanden in Spanje. Je kunt er genieten van een heerlijk klimaat, fijne stranden, beroemde duinen en een vulkaan in het midden van het eiland. Wanneer dit eiland in december bezocht wordt, kan er genoten worden van temperaturen rond de 22 graden! Heb je nog geen idee welke accommodatie je het beste kunt boeken? Dan is Lopesan Baobab Resort een echte aanrader. Dit resort is geïnspireerd door Afrika en heeft daarom een unieke atmosfeer en uitstraling. Het resort is modern, trendy en geschikt voor gezinnen. Verblijven in het resort is een ervaring op zichzelf, maar je kunt nog meer ervaren door het centrum in te gaan. Daar kan de vuurtoren bezichtigd worden en er kan heerlijk gegeten of gedronken worden bij een van de bars of restaurants. 

Gran Canaria

De Malediven

Een andere waanzinnige manier om de kerst in het buitenland te vieren, is met een Malediven vakantie. Dit is een bestemming waar velen van dromen om naartoe te gaan. Er is dan ook geen betere tijd dan de kerstperiode om die droom werkelijkheid te maken. De Malediven staan bekend om prachtig helderblauwe wateren, sprookjesachtige watervilla’s en witte stranden. De gemiddelde temperatuur in december ligt tegen 29 graden aan! En dan te bedenken dat dit de koudste periode in het gebied is. Tijdens de kerst hoef je dus niet je warme kersttrui uit de kast te halen, maar juist je bikini of zwembroek. Samen met familie en- of vrienden kun je er een onvergetelijke vakantie van maken. 

Kortom, de kerst draait om het samenzijn met familie en vrienden, daarom hoef je de kerst niet thuis te vieren. Je kunt er namelijk voor kiezen om juist op vakantie naar een warm land te gaan. Echte aanraders zijn Gran Canaria of de Malediven. Weet jij al waar jij deze kerst gaat doorbrengen?