Op vakantie ga je niet zonder een hippe bikini 

Op vakantie ga je niet zonder een hippe bikini 

Traditioneel boeken veel vakantiegangers hun zomervakantie in het voorjaar. Buiten begint het warmer te worden, de dagen zijn langer en de zon laat zich weer zien: men kan niet wachten tot het zomer is! Kies jij voor een strandvakantie in Spanje of Portugal, ga je voor een actieve vakantie in de Franse Pyreneeën of kies je wellicht voor een vakantie dichtbij huis in Nederland of België? De verschillende vakantielanden hebben ieder zo hun charme, bovenal bieden ze je voldoende mogelijkheden om te ontspannen en bij te komen van een periode hard werken. Denk niet alleen na over je vakantiebestemming; breid de garderobe alvast uit met een nieuwe bikini. Het voorjaar is het moment waarop webshops hun nieuwe bikinis voor dames aan hun assortiment toevoegen. Zo profiteer je van een zeer ruime keuze. 

Bikini’s in felle kleuren populair deze zomer 

Kijkend naar het nieuwste assortiment bikini’s vallen de felle kleuren van deze modellen direct op. Denk aan een gifgroene of bijvoorbeeld knalroze bikini. Je mag gezien worden deze zomer! De bikini’s zijn het mooist, wanneer je al een bruine gloed hebt van de uren die je dit voorjaar in de zon zit. Heb je nog geen bruin tintje na het voorjaar? In dat geval zou je voor een bruine of bijvoorbeeld zwarte bikini kunnen kiezen. Naast de bikini’s in één kleur, zijn ook bikini’s met een print populair. Denk aan een bikini met een bloemen- of dierenprint. Wat krijgt jouw voorkeur? 

Bikini’s in felle kleuren populair deze zomer 

Verschillende modellen bikini’s verkrijgbaar 

Naast de verschillende kleuren en printjes waaruit je kunt kiezen bij de aanschaf van een bikini, worden deze bikini’s in diverse modellen aangeboden. Let bijvoorbeeld op het verschil tussen triangel bikini’s en strapless bikini’s. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de bikinitop bij een triangel bikini een driehoekige vorm. Bij een strapless bikini wordt voor een rechthoekige vorm gekozen; er lopen geen bandjes vanaf de bikinitop naar je nek. Ook de push up bikini’s, halter bikini’s en beugel bikini’s zijn populair dit jaar. 

Badpakken kunnen heel sexy zijn 

Voorheen zag men een badpak vaak als een relatief suf kledingstuk; voornamelijk bedoeld voor oudere vrouwen. Daar is de afgelopen jaren verandering in gekomen. Ook een badpak kan heel sexy zijn. Denk bijvoorbeeld aan een badpak waarvan de rug grotendeels open is. Aan de voorzijde dekt het badpak de buik af. Zeker wanneer je nog geen bruin tintje hebt, kan dit een goede optie zijn! Het laat je minder bleek lijken.