Op vakantie in eigen land? 3x inspiratie!

Op vakantie in eigen land 3x inspiratie!

Ons eigen land is een heerlijke bestemming om te kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie. Als je liever niet te ver weg wilt reizen kun je daarom ook prima in Nederland blijven. In Nederland kun je genieten van de natuur, het strand, steden en meer! Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor mooie bestemmingen in Nederland? Lees dan gauw verder.

Drenthe

Drenthe is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Geniet bijvoorbeeld van een wandel- of fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden. Of maak kennis met de hunebedden, wat prehistorische grafmonumenten zijn die alleen in Drenthe te vinden zijn. In het Drents Museum in Assen kun je meer te weten komen over de geschiedenis van Drenthe. Het museum is ook erg leuk om te bezoeken met kinderen. Verder kan een bezoekje aan het Nationaal Park Dwingelderveld niet ontbreken tijdens een vakantie naar Drenthe. Hier kun je genieten van prachtige natuur en even helemaal tot rust komen. In Drenthe kun je op veel verschillende plekken verblijven. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis of verblijf in een vakantiepark. Een vakantiepark in Nederland kun je eenvoudig en snel online boeken. Zeker een goede bestemming om in de gaten te houden!

Texel

Texel

Op het Waddeneiland Texel kun je ook terecht voor een heerlijke vakantie. Uiteraard is Texel de ultieme bestemming voor strandliefhebbers. Verblijf dicht bij het strand en geniet dagelijks van een duik in de zee of een wandeling over het strand. Het is ook een aanrader om een fiets te huren, waarmee je een fietstocht over het hele eiland kunt doen. Naast strand, zee en duinen is er nog veel meer te beleven en te zien op het eiland. Bezoek bijvoorbeeld Ecomare, wat een natuurmuseum en een zeehondenopvang is. Het dorp Den Burg is ook een mooie plek om even te stoppen. Dit is het grootste dorp van het eiland en hier kun je genieten van gezellige winkels en restaurants. Je merkt het, ook op Texel kun je genieten van een heerlijke vakantie!

Zandvoort

Ook in Zandvoort kunnen strandliefhebbers genieten van een fijne vakantie. Geniet van de prachtige stranden, de duinen en natuurlijk de gezellige boulevard. In Zandvoort kun je in verschillende soorten accommodaties verblijven. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis of verblijf in een vakantiepark. De huisjes van Center Parcs zijn ideaal voor als je met het hele gezin op vakantie gaat. Ook voor de avontuurliefhebbers is Zandvoort een mooie bestemming. Je kunt er namelijk ook goed surfen, kitesurfen of strandzeilen. Kortom; ook weer een bestemming die je op je lijstje kunt noteren!

Nederland heeft alles is huis voor een heerlijke vakantie. Kies een mooie bestemming uit en het genieten kan beginnen!