Stedentrip Hongkong

Stedentrip Hongkong

De voormalige Britse kroonkolonie Hong Kong  aan de Pearl River Delta combineert op ideale wijze de traditionele Chinese cultuur met geavanceerd hypermodernisme

China staat vandaag op ieders lippen als de komende macht, en dat betekent dat je veel hoort over bestemmingen zoals Shanghai. Maar Hong Kong is nog steeds absoluut de moeite waard om te bekijken. Bijkomend voordeel: visumvrije toegang. Het Britse karakter maakt van de stad een ideale instaplocatie in Azië – waarom niet eens een stedentrip in Hong Kong? Voor vluchten en hotels zijn er aanbiedingen voor elke smaak en elk budget. Neem een paar dagen vrij en boek een stedentrip naar Hong Kong. De reis is gemakkelijk: er zijn comfortabele rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam, evenals verschillende overstapverbindingen.

Hotels Hongkong

Vind goedkope vluchten naar Hongkong

Vanaf Amsterdam: Qatar airways, KLM, Cathay Pasific

BOEK rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappijen of  gebruik vluchtzoekmachine van Skyscanner om alle vluchten te vergelijken >>

Vliegtickets Hongkong

Als u eenmaal bent geland, neemt u de comfortabele Airport Express naar de stad. Of u nu afdaalt naar Hong Kong Island of het Kowloon-schiereiland, u bevindt zich midden in het bruisende leven. Ga de deur uit, neem een hapje in een eetkraam – goedkoop en lekker – of ga winkelen – saai, het zal geen moment zijn.

Wat is er te zien tijdens een stedentrip in Hongkong?

De meeste bezoekers verblijven slechts twee of drie nachten, hoewel deze metropolis van de wereld gemakkelijk langere tijd kan doorbrengen. Een must is een reis op de Star Ferry over de zeestraat tussen Kowloon en Hong Kong Island, met uitzicht op de wolkenkrabbers. In elk geval moet je ook de Peak Tram nemen naar de Victoria Peak, hier heb je het mooiste uitzicht over de stad, vooral de zee van lichten ’s nachts! Neem dan een slaapmutsje bij Lan Kwai Fong en je bent gearriveerd.