Home Vakantie landen in Europa Belgie vakantiehuizen en appartementen in België

vakantiehuizen en appartementen in België

61
0
DELEN
Brugge

België is een populaire bestemming door Nederlanders. Vooral de goedkope vakantie in een vakantiehuis aan de kust van België is een onverslaanbaar argument voor veel vakantiegasten. Direct aan de strandpromenade liggen veel geweldige vakantiehuizen en appartementen. Vooral de stad Brugge trekt elk jaar meer en meer bezoekers naar België. Het oude centrum van Brugge staat al vele jaren op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De huizen die sinds de 17e eeuw in de oude stad bewaard zijn gebleven, zetten de toerist in een andere tijd. Dit komt voornamelijk door de historische gebouwen met een trapgevel. Als je verder langs de kust kijkt, wordt het snel duidelijk dat de verschillende regio’s langs de kust en in de buurt van de kust verschillende soorten objecten hebben. In Knokke-Heist zijn zelfs vakwerkhuizen te vinden. De vakantie-appartementen en vakantiehuizen in België zijn smaakvol en maritim ingericht. Prachtige erkers met uitzicht op de zee wachten op u. Over het algemeen kun je zeggen dat de accommodaties en vakantiehuizen in België heel verschillend zijn. In België kunt u uw vakantie op een boerderij doorbrengen, in een huis met rieten dak wonen of zelfs een bed and breakfast-vakantie ondernemen. Overtuig uzelf van onze grote selectie vakantiehuizen in België en ervaar een ontspannen vakantie in een van de kleinste Europese landen!

Appartementen, huisjes en appartementen aan de Belgische kust - West-Vlaanderen

Het appartement direct aan de kust is in België voor zowel jonge gezinnen, als gepensioneerden een heel bijzonder. Nog meer vakantieplezier mag u een vakantie-appartement met panoramische ramen niet missen. Het uitzicht maakt de vakantie onbetaalbaar. Gezinnen geven ook de voorkeur aan de mooie vakantiehuizen aan de Belgische kust. Daar vindt u chalets volledig gemaakt van hout, vakwerkhuizen en rieten huizen. Gemeenschappelijk voor al deze huisjes is dat ze ruime tuinen hebben. Ook voor de vakantie met hond het meer populaire alternatief. In Koksijde zijn unieke villa’s, gewoon te wachten om geboekt te worden. Misschien wel de mooiste plek aan de Belgische kust is De Haan, bekend om zijn Belle Epoque herenhuizen. Huisjes aan de kust zijn vooral populair in De Haan. Vakantie vieren in een bed and breakfast is vooral mooi in België.

Appartementen en vakantiehuizen in Brugge

Weinig steden bieden zo’n divers aanbod aan vakantieaccommodaties als Brugge. Appartementen en vakantie huizen in Brugge zijn uitstekend uitgerust en bevinden zich op verschillende locaties. Vakantiegasten hebben de keuze tussen een luxe vakantiehuis en ultramodern comfort. Of een huis uit de 17e eeuw, centraal gelegen in Brugge. Direct aan de groene ring van de Vesten het appartement ligt op een rustige locatie. Deze groene ring neemt de vakantiegast mee op een fiets of een ontspannen wandeling door Brugge. Voor een romantische vakantie, biedt een typisch vissershuisje op een rustige locatie in De Haan. De andere steden aan de kust zoals Bredene, De Panne of Oostende zijn snel te bereiken.

Appartementen en vakantiehuizen in Oostende

Aantrekkelijke vakantieappartementen en vakantiehuizen in Oostende wachten op de vakantiegast die hier een ontspannende en veelbewogen vakantie wil doorbrengen. Hier vindt u het gezellige vakantiehuis voor een gezinsvakantie. Het ligt niet ver van het fijne zandstrand en biedt het hele gezin ontspanning en tal van recreatiemogelijkheden voor huisdieren. Voor veel vakantiegasten is Oostende een vakantie appartement in een van de appartementencomplexen direct aan het strand bijzonder populair. Vanaf het balkon kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de zee. Voor degenen die willen genieten van het nachtleven van de badplaats, bieden comfortabel, centraal gelegen appartementen. Niet ver weg zijn ook de steden Bredene, Koksijde en De Haan.

Appartementen en vakantiehuizen in Bredene

Trek je terug in een van de mooie vakantie-appartementen en vakantiehuizen in Bredene. Voor romantici zijn er afgelegen vakantiehuizen in gezellige vissershuizen met directe toegang tot de duinen. De verzorgde en omheinde tuinen van de vakantie-accommodaties zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Vaak zijn uw huisdieren graag geziene gasten in het resort Bredene. Verschillende vakantieparken bevinden zich in de omgeving. Daar woont u in gezellige chalets met privéterras en voldoende privacy. De familieparken met ruime appartementen bieden entertainment en animatie voor de kleintjes met spelletjes, sport en plezier. Ook de steden De Haan of De Panne zijn de moeite waard, evenals de bekende stad Brugge.

Vakantiehuisjes in de Haan

Gezellige, kleine appartementen en vakantiehuizen in de Haan zijn uw verblijfplaats voor de feestdagen. De traditionele huizen in Belgische stijl met grote ramen en vaak met een open haard bieden de juiste gezelligheid bij elk weer. Vooral in de zomer zijn excursies in de omgeving de moeite waard. Sandhill-kleiwedstrijden zoals de Beaufort en wekelijkse markten zorgen voor afwisseling. Maak een tochtje op de Kusttram, de langste tram ter wereld, die je meeneemt door de mooiste kustplaatsen, zoals De Panne en Bredene. Voor uw lichamelijke welzijn, niet ver van uw vakantieappartement of vakantiehuis in de Haan, vindt u restaurants met verschillende gerechten.

Appartementen, huisjes en appartementen in Namen

Bent u op zoek naar geschikte accommodatie, dan heeft u veel mogelijkheden: van het boeken van een huisje in Namen, van een chalet tot een klassiek vakantiehuis. Tijdens uw vakantie in Namen moet u het indrukwekkende fort bezoeken. Vanaf hier heb je uitzicht op de hele stad. Om meer van de stad te zien, kun je een rondleiding volgen. De Petit-trein, die je 30 minuten door de stad brengt, is hiervoor ideaal. De indrukwekkende kapel van St. Aubain maakt indruk met zijn exterieurarchitectuur.